Ajankohtaista

Alavuden Öljynpuristamo – Siinä maistuu luonto

Joko sinä olet valinnut oman suosikkimakusi kylmäpuristetuista rypsiöljyistämme? Tervetuloa tutustumaan!   Alavuden Öljynpuristamon kylmäpuristettuja rypsiöljyjä on saatavilla muun muassa K-ryhmän kaupoista. Mikäli et kuitenkaan löydä tuotteitamme, voit tulostaa tästä tuotekortin ja jättää sen K-ryhmän kauppaan.

#ELÄMÄNISALAATTI

Osallistu kilpailuumme! Kilpailu löytyy Instagramista @alavudenöljynpuristamo KISA! Millainen on lempisalaattisi? Postaa kuva Instaan tägeillä #alavudenöljynpuristamo #elämänisalaatti, ja voit voittaa perheloman Power Parkiin! Kisa päättyy 2.8.2017. Paranna mahdollisuuksiasi postaamalla kuva useammasta salaatista – arvonta suoritetaan osallistuneiden kuvien kesken! #kisa #kilpailu #ruoanlaitto #kotikokki #salaatti #hyvääsuomesta #rypsiöljy #kylmäpuristettu #perhe #koti

UUTUUS – Punajuuripesto

Meillä on halu tuoda meidän suomalaisen luonnon parhaita antimia uusin tavoin tarjolle. Sen vuoksi kehitimme punajuuresta välimerellisen peston tavoin käytettävän tuotteen. Ensimmäiset tuotantoerät on tehty ja tuotteita on vielä saatavilla seuraavista liikkeistä: – Heila Lähiruokatori, Heinola – Iloisen Pässin Maalaispuoti, Parikkala – Kivikylän Herkku Kyläpuoti, Nunnanlahti – Savo-Karjalan Lihakauppa Matkus,…
Lue lisää

Rypsiä viljelyyn ensi kesänä

RYPSIÄ KANNATTAA VILJELLÄ Rypsin kilpailukyky viljelykasvina on hyvä ja se on edelleen arvokas kasvi myös viljelykierrossa huolehtimassa maan kunnosta ja rikkakasvien hallinnasta. Rypsin viljelyyn on kuitenkin paneuduttava viljelyn onnistumiseksi. Huhtikuun alussa on tulossa koulutusilta ja meille voi aina soittaa! Tarvitsemme joukkoomme myös uusia sopimusviljelijöitä varmistamaan laadukkaan raaka-aineen saatavuuden kylmäpuristettuihin öljyihimme….
Lue lisää

Ostamme rypsiä

Kuluvan satokauden rypsin puintikausi on loppumaisillaan. Toivottavasti kaikki ovat saaneet puinnit ja kuivaukset onnistumaan. Varastoinnissa kannattaa olla myös huolellinen, että rypsierä säilyy laadukkaana. Tuotantomme kasvaessa tarvitsemme yhä enemmän raaka-ainetta. Olemme kiinnostuneita hyvälaatuisista raaka-aine-eristä. Tarjoa rohkeasti.