Chilisuklaakakku

Ohje

4 munaa
2 dl sokeria
200 g tummaa suklaata
1,5 dl Alavuden Kylmäpuristettu Rypsiöljy
4 rkl Alavuden Kylmäpuristettu CHILI Rypsiöljy

2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
0,5 tl suolaa

Kuorrutus:
100 g tummaa suklaata
50 g voita
1 tl Alavuden Kylmäpuristettua CHILI Rypsiöljyä

Vaahdota munat ja sokeri. Sulata suklaa. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää munasokerivaahtoon suklaa ja öljyt sekä kuivat aineet. Vuoraa leivinpaperilla 24 cm irtopohjavuoka ja voitele reunat. Kaada taikina vuokaan ja paista 175 asteessa n. 45 min, kunnes kakku on kypsä keskeltä. Jäähdytä kakku mielellään seuraavaan päivään.

Halkaise kakku kahteen tai kolmeen osaan ja täytä esim. vaniljarahkalla ja kermalla.

Kuorruta kakku sulattamalla suklaa öljyn ja voin kanssa varovasti mikrossa. Kuorruta kakku valuttamalla suklaa kakun päälle. Tarjoile kermavaahdon kanssa.