Vegeburgeri ja bataattiranskalaiset vege-majoneesilla

Burgerpihvi:

1 pkt nyhtökauraa
1 prk Punajuuripestoa
ripaus suolaa
(Ginger People Sushi Inkivääriä)

Lämmitä nyhtökaura pannulla ja lisää joukkoon Punajuuripestoa sekä suolaa. Muotoile massa pihveiksi muotin avulla. Halutessasi voit maustaa nyhtökauraa esim. Ginger Peoplen Sushi Inkiväärillä.

Vegaaninen avokadomajoneesi:

1 avokado
0,3 dl appelsiininmehua
ripaus suolaa
1,5 dl Alavuden Kylmäpuristettua VALKOSIPULI Rypsiöljyä
(mikäli haluat vähentää valkosipulin määrää, korvaa osa öljystä Alavuden Kylmäpuristetulla Luomu rypsiöljyllä)

Laita raaka-aineet korkeareunaiseen, kapeaan kulhoon. Valmista majoneesiksi hitaasti sekoittaen sauvasekoittimella.

Koko burgeri lämmittämällä hampurilaissämpylät ja laita väliin Punajuuripestoa, salaattia, nyhtökaurapihvi,vegaanista avokadomajoneesia sekä Ginger Peoplen Sushi Inkivääriä.

Bataattiranskalaiset:

bataattia
suolaa
Alavuden Kylmäpuristettu Sitruuna Rypsiöljyä

Suikaloi bataatti noin pikkusormen paksuisiksi suikaleiksi ja pyörittele niitä Alavuden Kylmäpuristetussa Sitruuna Rypsiöljyssä. Paahda ne uunissa uunipellillä kypsiksi 200 asteessa n. 22 minuuttia. Mausta lopuksi ranskalaiset suolalla. Tarjoile ranskalaisten kanssa vegaanista avokado-valkosipulimajoneesia ja Punajuuripestoa.