Haemme tuotantovastaavaa

Alavuden Öljynpuristamo sijaitsee Alavudella, Etelä-Pohjanmaalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Olemme paikallisten viljelijöiden 1997 perustama öljynpuristamo. Kylmäpuristamme laadukasta lähialueen rypsiä ja teemme hyvää yhteistyötä viljelijöiden, teollisuuden ja kaupan kanssa. Meille on tärkeää ja meidät tunnetaan korkealaatuisista kotimaisista tuotteista. Huolehdimme, että raaka-aineemme on myös 100 % jäljitettävä. Asiakaslupauksemme on olla maukkain kaveri keittiössä.

Toimintamme kehittyessä ja kasvaessa, haemme mukavaan porukkaamme

TUOTANTOVASTAAVAA – PÄÄPURISTAJAA

Tuotantovastaavana pääset organisoimaan ja kehittämään tuotannon prosesseja ja tekemään käytännön tuotantotehtäviä yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Huolehdit raaka-aineen ja tuotannon laadusta, myynti-/tuotantomäärien hallinnasta ja toimituksista, sekä ennen kaikkea asiakaslupausten toteutumisesta. Raaka-aineen hankintaa teet yhdessä toimitusjohtajan kanssa.

Vakuutat meidät, jos kykenet työskentelemään oma-aloitteisesti ja itsenäisesti, haluat kehittää yritystämme ja kehittyä myös itse, osaat laskea ja ajatella loogisesti sekä pystyt toimimaan sujuvasti tietokoneen kanssa. Sinulla on kokemusta raaka-aineen käsittelystä ja tuotantoprosesseista sekä työnjohdosta, ja sinulla on soveltuva tekninen koulutus. Tykkäät ratkoa ongelmia ja pystyt myös hankalissa tilanteissa suunnitelmalliseen toimintaan. Työssäsi kohtaat erilaisia ihmisiä, joten hyvät vuorovaikutustaidot ovat tarpeen. Englannin kielen perustaito on tarpeen ja ruotsin kielen puhetaito eduksi. Arvostamme hyvin paljon maatalouden tuntemusta, koska raaka-aineen hankinnassa ja rehutuotteissa teet yhteistyötä viljelijöiden kanssa. Haluamme siirtää sinulle osaamista, jota puristusmestarillamme on.

Työ on kokoaikainen, 2-vuorotyö.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Hanna Yli-Kuha 3.7. klo 9-10 ja 15-16, 4.7. klo 11-13, 15.7. klo 9-10 ja 15-16, 24.7. klo 11-13, 30.7. klo 11-13 puhelimitse numerosta 040 189 5530,

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen ja CV:ineen sähköpostitse osoitteeseen hanna.yli-kuha@alavudenoljynpuristamo.fi, viimeistään 31.7.2019.
Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.