Hellapoliisin juustovohvelit Alavuden rypsiöljyllä maustettuna

Hellapoliisin juustovohvelit Alavuden basilika rypsiöljyllä maustettuina, päällä fetajuustoa ja tzatzikia. Nam!

Resepti toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Hellapoliisin kanssa. Kokeile reseptiä myös muilla täytteillä!

Kotimaiset maustetut rypsiöljymme löydät hyvin varusteltujen markettien öljyhyllyiltä. Kylmäpuristetut rypsiöljymme ovat kotimaista lähituotantoa suoraan Alavudelta, ne ovat puhtaita ja turvallisia sekä terveellisiä ja erittäin maistuvia. Näillä öljyillä saat helposti vaihtelua monipuoliseen ruoanlaittoon ja voit käyttää niitä sellaisenaan myös vaikka salaattien joukossa ja paistamisessa. Nämä sopivat myös ketogeeniseen ja vehnättömään ruokavalioon.

Hellapoliisin juustovohvelit Alavuden basilika rypsiöljyllä

Juustovohvelit 4 annosta

4 kananmunaa
300 g juustoraastetta
ripaus suolaa

Täyte:
4 dl turkkilaista jogurttia
½ kurkku
2 rkl hienonnettua tuoretta minttua
ripaus suolaa
100 g fetajuustoa
2 tomaattia
mustapippuria myllystä

Alavuden Kylmäpuristettu BASILIKA rypsiöljyä

Sekoita kananmunat, juustoraaste ja ripaus suolaa keskenään. Voit käyttää myös kaappiin jääneitä erilaisia juustoja sekaisin.

Kuumenna vohvelirauta ja laita iso kauhallinen seosta vohveliraudan keskelle. Levitä sitä vähän myös reunoille päin. Paista kuumassa raudassa kauniin värisiksi vohveleiksi.

Valmista täyte. Laita jogurtti kulhoon.

Raasta kurkku karkeaksi raasteeksi ja purista siivilässä ylimääräinen neste pois. Laita kurkkuraaste ja hienonnettu minttu jogurtin joukkoon. Mausta ripauksella suolaa.

Laita keko tzatzikia vohvelin päälle. Murusta pinnalle fetajuustoa ja laita päälle tomaattilohkoja. Rouhi pinnalle mustapippuria myllystä.

Viimeistele Hellapoliisin juustovohvelit valuttamalla päälle Alavuden kylmäpuristettua basilika rypsiöljyä.

Tarjoa!