Hellapoliisin tonnikalapihvit

Oletko jo kokeillut valmistaa purkkitonnikalasta pihvejä? Nämä Hellapoliisin tonnikalapihvit maistuvat aivan ihastuttavilta ja valmistuvat nopeasti. Alavuden Öljynpuristamon maustetuilla kylmäpuristetuilla rypsiöljyillä maustat monet ruoat herkullisen makuisiksi. Tonnikalan kanssa sopii erinomaisesti sitruunan makuinen öljy, mutta voit hyvin kokeilla myös muita makuja. Tarjoa pihvit perunasoseen kanssa!

Hellapoliisin Tonnikalapihvit 6-8 kpl

  • 1 ½ dl maustekorppujauhoja TAI 11/2 dl maustamattomia korppujauhoja ja lisäksi muita mausteita maun mukaan (esim. 1 tl paprikajauhetta, ripaus chilijauhetta tai sitruunapippuria)
  • 2 dl vettä tai kermaa
  • 2 prk tonnikalapaloja vedessä, valutettuna
  • ½ ruukkua tilliä
  • ripaus suolaa
  • 2-3 rkl Alavuden Öljynpuristamo Kylmäpuristettu Sitruuna rypsiöljyä

Paistamiseen:

Laita maustekorppujauhot kulhoon ja mittaa joukkoon vesi tai kerma ja anna seistä muutama minuutti.

Lisää valutetut tonnikalapalat, hienonnettu tilli ja ripaus suolaa.

Sekoita joukkoon Kylmäpuristettu Sitruuna rypsiöljy.

Muotoile taikinasta pihvejä ja paista Kylmäpuristetussa Sitruuna rypsiöljyssä molemmin puolin, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoa Hellapoliisin tonnikalapihvit perunasoseen kanssa.