Ruokaa omasta maasta

JUUREVA – juureslevite suomalaisista juureksista ja kylmäpuristetusta rypsiöljystä!

Mikä JUUREVA-levite on?

JUUREVA on uudenlainen kotimainen levite leivän päälle ja ruoanlaittoon. Siinä on runsaasti suomalaisia juureksia ja kylmäpuristettua rypsiöljyä, jossa on paljon terveellisiä omega 3-rasvahappoja. JUUREVA on kasvipohjainen levite, joka on valmistettu Suomessa, ilman palmuöljyä.

Miten JUUREVA-levitettä käytetään?

Herkullinen JUUREVA sopii levitteeksi ja ruoanlaittoon. JUUREVA-levitettä käytetään margariinin ja tuorejuuston tapaan ruisleivän, vaalean leivän, paahtoleivän, näkkileivän, sämpylän, suolaisten keksien, voileipäkeksien ja hapankorpun kanssa. JUUREVA-levite sopii myös ruoanvalmistukseen. Käytä JUUREVA-levitettä kuten käyttäisit ruokakermaa, ranskankermaa, smetanaa tai muuta ruoanvalmistustuotetta. JUUREVA-juureslevite sopii niin arkeen kuin juhlaan.

Katso ideat ja reseptit!

Miksi JUUREVA-levite?

Herkullinen JUUREVA -levite on:

  • Kotimainen
  • Palmuöljytön
  • Sisältää vain terveellisiä pehmeitä rasvoja

JUUREVA -levite sopii moneen ruokavalioon, koska se on:

  • Maidoton
  • Vegaaninen
  • Gluteeniton

JUUREVA-kasvislevite sopii kaikille, jotka haluavat terveellisyyttä ruokavalioon kuitenkaan tinkimättä mausta. JUUREVA-juureslevitteen avulla saat helposti lisää kasviksia ja pehmeää rasvaa ruokavalioon. JUUREVA-levitettä käytetään kuin margariinia.

Punajuuren ystäville JUUREVA juureslevite Punajuuri-Merisuola tuo helppoutta keittiöön ja punajuuresta pääsee nauttimaan nopeasti.

Uutta potkua arkeen ja juhlaan antaa uusi JUUREVA – kasvislevite Paprika-Chili – kokeile!

Mistä JUUREVA-levite on lähtöisin?

JUUREVA-juureslevitteen juuret ovat länsisuomalaisissa juureksissa ja pohjalaisessa rypsissä. JUUREVA-levite on tuotettu ekologisesti Suomessa, missä puhdas maaperä ja kesän yötön yö kypsyttävät juurekset ja rypsin erityisen aromikkaaksi. JUUREVA-juureslevitteen juuret ovat syvällä suomalaisessa maaperässä!

Mistä kaupoista JUUREVA-levitettä saa?

JUUREVA-juureslevitettä saa valtakunnallisesti S-ryhmän kaupoista (Prisma, S-market, Herkku-myymälät) ja hyvinvarustelluista K-kaupoista, sekä meidän omasta Tuurin Kyläkaupasta.

Katso jälleenmyyjät »

Levite, jolla on juuret