Alavuden Öljynpuristamo

Kokemuksia

Kylmäpuristettu rypsiöljymme hurmaa niin kokit kuin asiakkaatkin.
Kuortaneen urheiluopiston rakennus

Ihastuimme lähituotteisiin sekä niiden makuihin

“Kuortaneen urheiluopistolla käytämme maustamatonta kylmäpuristettua perusöljyä 10 litran kanisterista sekä chiliöljyä, basilikaöljyä ja sitruunaöljyä pulloissa, jotka ovat tarjolla maustepöydässä. 

Alavuden öljynpuristamon tuotteet otettiin meillä käyttöön, sillä ihastuimme lähituotteisiin sekä niiden makuihin. Testailimme öljyjä eri raaka-aineisiin. Olemme aina tarjonneet myös yrttimaustettua öljyä salaatinkastikkeena buffetissa ja vaihdoimme senkin pohjaksi kylmäpuristetun öljyn. Menekki on suurta ja saamme paljon kiitosta siitä. Maustettuja öljyjä on á la carte-annoksissa.

Palaute on ollut pelkästään positiivista, yrttiöljystä kysytään jopa reseptiä. 

Omat suosikkini ovat ehdottomasti sitruunaöljy ja valkosipuliöljy. Basilikaöljy on kauniin väristä ja sillä saa näyttävyyttä annoksiiin, kuten myös chiliöjyllä. Kaikki tuotteet ovat ensiluokkaisia.”

Niina Mäntymies
Ravintolatoimenjohtaja
Kuortaneen Urheiluopisto

Alavuden öljyt ovat päivittäisessä käytössä

”Alavuden öljyt tulivat käyttöömme Luomutetaan Ruokapalvelut -hankkeen kautta. Sain tietää tuotteista luomutuoteinfon yhteydessä.

Käytämme rypsiöljyä päivittäin ruuanvalmistuksessa ja leivonnassa. Lisäksi salaatipöydässä tarjoamme asiakkaille luomu kylmäpuristettua rypsiöljyä sekä sitruuna- ja valkosipulimausteöljyjä. 

Öljyistä on tykätty ja salaatinkastikkeesta on tullut Alavuden öljyn ansiosta ihanan kultaisen väristä ja aromikasta. Samoin esimerkiksi pannaritaikinasta tulee myös väriltään kullankeltaista.”

Katri Tynkkynen
Ruokahuoltopäällikkö
Ammattiopisto Samiedu

Samiedun valologo katolla