JUUREVA Juureslevite Punajuuri-Merisuola

Uusi JUUREVA on kaupoissa – katso Hellapoliisin herkullinen vinkki

Mikä on pinkkiä, pehmeää ja maistuu herkulliselta punajuurelta? Sehän on tietenkin ainutlaatuinen juureslevitteemme punajuuri-merisuola JUUREVA, jonka valmistuksessa käytetään Alavuden kylmäpuristettua rypsiöljyä. Lue minkälaisen ihanan reseptin Hellapoliisi kehitti uudesta JUUREVAsta!

Suomalainen menestysresepti -kilpailussakin mukana ollut värikäs JUUREVA juureslevite on maultaan täyteläisen hurmaava. Parhaimmillaan JUUREVA on leivän päällä, missä se tuo makua ja vaihtelua tavanomaiseen. Se sopii jokapäiväiseen käyttöön, ja moni onkin ihastunut levitteen makuun ja pirteään väriin. Punajuuri-merisuola JUUREVA on Joutsenlippu-tuote.

– JUUREVA lanseerattiin vuonna 2019, kun olimme mukana Suomalainen menestysresepti -kilpailun finaalissa. Kilpailussa JUUREVAn tuotekehitys viimeisteltiin parhaiden asiantuntijoiden opastuksella. Aika ajoin on kuitenkin uudistuttava, ja nyt JUUREVA on saanut uuden pakkauksen ja sen reseptiä parannettiin: levite on entistä maukkaampi.

Levitehyllyn erikoisuus

JUUREVA valmistetaan kotimaisista punajuurista ja Alavuden kylmäpuristetusta rypsiöljystä. Se on luontaisesti gluteeniton eikä sisällä maitoa.

– JUUREVA on ensimmäinen juurekset ja pehmeät rasvat yhdistävä levite. JUUREVA syntyi alun perin siitä, että halusimme mullistaa levitekategorian pehmeitä rasvoja sisältävällä kotimaisella joutsenlippuvaihtoehdolla, Hanna Yli-Kuha jatkaa.

Uudessa rasiassa pian myös uusi maku

Uudistuksessa olemme vaihtaneet JUUREVAN uudenlaiseen, pyöreään rasiaan. Rasiat tunnistaa edelleen tutusta vihreästä pohjaväristä ja JUUREVA-logosta.

Lanseeraamme pian tuoteperheeseen myös jännittävän uuden maun.

– Uusi maku on jo joidenkin kauppojen valikoimissa. Maaliskuussa saamme uutuuden näillä näkymin Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan myymälöihin. Tulemme ainakin Etelä-Pohjanmaalla pitämään kevään aikana maistatuksia uudesta mausta, Hanna Yli-Kuha paljastaa.

Hellapoliisi kokeili JUUREVAa

Lähetimme uudet JUUREVA-pakkaukset testiin Hellapoliisi Kati Jaakoselle.

– Ihastuttavan kuohkea rakenne ja helposti levitettävä tuote on mainio pienten suolaisten suupalojen valmistukseen, hän kommentoi.

Kokeile näitä helppoja patonkeja, joiden muita täytteitä voit tuunailla mielesi mukaan. Täältä pääset lukemaan reseptin Hellapoliisin omilla sivuilla.

Reseptikuva: Hellapoliisi

Punajuuri-mozzarellapatongit

12 annosta

1 maalaispatonki tai muu patonki

1 pkt (200 g) Alavuden Öljynpuristamo Juureva Punajuuri & Merisuola Juureslevitettä

2 palloa mozzarella-juustoa

12 saksanpähkinää tai muuta pähkinää

2–3 rkl balsamicoa

tuoretta rosmariinia tai rakuunaa

Leikkaa patonki vinoviipaleiksi ja laita tarjoiluvadille.

Levitä viipaleille Juureva Punajuuri & Merisuola Juureslevitettä.

Revi päälle mozzarellajuustoa ja rouhi jokaisen patonkiviipaleen päälle saksanpähkinä.

Valuta päälle hieman balsamicoa ja koristele vielä tuoreella rosmariinilla tai rakuunalla.

Tarjoa!