Hellapoliisin kesäkasvikset grillissä

Herkulliset kesäkasvikset grillissä

Herkulliset kesäkasvikset valmistuvat grillissä ja saavat makunsa Sitruuna rypsiöljystä. Resepti on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Hellapoliisin kanssa. Mikäli grilliä ei ole käytössä, voit valmistaa nämä myös uunissa pellillä. Kasviksiakin voit vaihdella oman mieltymyksen mukaan.

Maustetuilla Alavuden Kylmäpuristetuilla Rypsiöljyillä saat upeaa makua grillikasviksiin. Raikas Sitruuna Rypsiöljy on upea makupari herkullisille kesäkasviksille. Kokeile!

Hellapolisiin kesäkasvikset grillissä

Sitruuna Rypsiöljyllä maustetut herkulliset kesäkasvikset grillissä

Ainekset (4 annosta)

  • nippu kesäporkkanoita
  • 2-3 sipulia
  • 250 g varsiparsakaalia
  • pieni kukkakaali
  • 1-2 palsternakkaa TAI
  • 1-2 juuripersiljaa (vaihtoehto)
  • 200 g ruskeita herkkusieniä
  • 3-4 valkosipulinkynttä
  • maun mukaan suolaa
  • reilusti Alavuden Kylmäpuristettu SITRUUNA rypsiöljyä

Puolita kesäporkkanat pituussuunnassa.

Kuori ja leikkaa sipulit lohkoiksi.

Paloittele kukkakaali.

Kuori palsternakka tai juuripersilja ja leikkaa pituussuunnassa puoliksi tai neljään osaan.

Ota esille herkkusienet.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Laita ainekset kuumalle parilalle tai paistonkestävään vuokaan sekaisin. Ripottele pinnalle suolaa.

Valuta päälle reilusti sitruunan makuista kylmäpuristettua öljyä.

Grillaa välillä käännellen.

Tarjoa grillikasvikset sellaisenaan tai muun ruoan lisänä.

Tutustu maustettujen rypsiöljyjen valikoimaamme ja lue blogista 10 syytä valita kylmäpuristettu rypsiöljy!