Öljydippi leivälle
Välimerellinen tapa dipata leipää öljyyn ja etikkaan toimii myös meillä pohjoisessa. Tämän herkun maistelua ei vaan malta lopettaa!
Ainekset
4 rkl Alavuden kylmäpuristettua rypsiöljyä
2 rkl punaviinietikkaa
pari rouhaisua mustapippuria myllystä
yksi rouhaisu merisuolaa myllystä
Valuta öljy ja etikka pienelle lautaselle ja lisää mausteet. Revi leivästä pieniä paloja, pyöräytä lautasella ja nauti!
Voit käyttää mieleistäsi valkoviinietikkaa, omenaviinietikkaa yms. Jos haluat lisää makua, niin laita 1/4 valkosipuliöljyä.
VINKKI! Parhaiten dippaukseen sopivat esimerkiksi ciabatta tai rapeakuorinen maalaisleipä. Kokeile dippiin myös muita maustettuja Alavuden kylmäpuristettuja rypsiöljyjä!