PUNAJUURILETUT
Nämä Punajuuriletut tai punajuurilätyt valmistuvat sievästi ja siististi 👍 Siis helposti, nopeasti, yksinkertaisesti ja kotimaisista aineksista!
4 annosta
Resepti
1 rs (200 g) JUUREVA Punajuuri-Merisuola -juureslevite
2 kananmunaa
5 dl täysmaitoa
3 dl spelttijauhoja (tai vehnäjauhoja)
Paistamiseen Alavuden kylmäpuristettua rypsiöljyä (tai suomalaista voita 😉)
Sinihomejuustotäyte
100 g sinihomejuustoa
150 g ranskankermaa
Lisäksi tarjolle
Herneitä
Pinaattia
Valmistusohje
Sekoita kulhossa munat, maito, jauhot ja JUUREVA juureslevite.
Anna taikinan turvota 30 minuuttia huoneenlämmössä.
Paista letuiksi.
Riko sinihomejuusto haarukalla muruiksi ja sekoita joukkoon ranskankerma.
Tarjoile punajuuriletut sinihomejuustotäytteen, herneiden ja pinaatinlehtien kera. Nam 😋
Näiden punajuurilättyjen ideasta ja reseptistä voit lukea lisää Liemessä-blogista.
Tiedätkö
Me arvostamme Suomen puhdasta maaperää, ilmaa ja vettä, koska ne mahdollistavat puhtaat raaka-aineet. JUUREVA -juureslevitteissä käytetään kotimaisia juureksia. Kaikki tuotteemme liputtavat kotimaisuudelle #HyvääSuomesta -merkinnällä. Meille vastuullisuutta on jalostaa kotimaisia raaka-aineita.