Punajuuriletut.

PUNAJUURILETUT

Nämä Punajuuriletut tai -lätyt valmistuvat sievästi ja siististi 👍 Siis helposti, nopeasti, yksinkertaisesti ja kotimaisista aineksista!

4 ann.

Resepti

1 rs (200 g) JUUREVA Punajuuri-Merisuola -juureslevite
2 kananmunaa
5 dl täysmaitoa
3 dl spelttijauhoja (tai vehnäjauhoja)

Paistamiseen Alavuden kylmäpuristettua rypsiöljyä (tai suomalaista voita 😉)

Sinihomejuustotäyte

100 g sinihomejuustoa
150 g ranskankermaa

Lisäksi tarjolle

Herneitä
Pinaattia

Valmistusohje

Sekoita kulhossa munat, maito, jauhot ja JUUREVA juureslevite.
Anna taikinan turvota 30 minuuttia huoneenlämmössä.
Paista letuiksi.

Riko sinihomejuusto haarukalla muruiksi ja sekoita joukkoon ranskankerma.

Tarjoile punajuuriletut sinihomejuustotäytteen, herneiden ja pinaatinlehtien kera. Nam 😋

Tiedätkö

Näiden punajuurilättyjen ideasta ja reseptistä voit lukea lisää Liemessä-blogista.

Me arvostamme Suomen puhdasta maaperää, ilmaa ja vettä, koska ne mahdollistavat puhtaat raaka-aineet. JUUREVA -juureslevitteissä käytetään kotimaisia juureksia. Kaikki tuotteemme liputtavat kotimaisuudelle #HyvääSuomesta -merkinnällä. Meille vastuullisuutta on jalostaa kotimaisia raaka-aineita.

Tutustu myös JUUREVA Valkojuuri-Palsternakkaan, joka on mainio levite leivälle.
Kuin margariini, mutta:
– sisältää kotimaisia kasviksia
EI sisällä palmuöljyä.