Tomaatti-mozzarellaleivät Hellapoliisin tapaan

Tomaatti-mozzarellaleivät Hellapoliisin tapaan

Tomaatti-mozzarellaleivät Hellapoliisin tapaan: Nämä pikkusuolaiset maistuvat iltapalana, illanistujaisissa, juhlissa tai muuten vaan! Rapeakuorinen maalaisleipä tarjoillaan mozzarellajuuston ja kirsikkatomaattien kanssa ja viimeistellään Alavuden Öljynpuristamon sitruunanmakuisella rypsiöljyllä. Kokeile ja ihastu tähän helppoon herkkuun.

Tomaatti-mozzarellaleivät Hellapoliisin tapaan – resepti on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Hellapoliisin kanssa.

Tomaatti-mozzarellaleivät Hellapoliisin tapaan

Ainekset (6 annosta)

Pinnalle:

Tee Tomaatti-mozzarellaleivät näin:

Leikkaa maalaisleipä viipaleiksi.

Kuumenna sitruunan makuinen rypsiöljy pannulla ja paahda leipäviipaleet molemmin puolin rapeiksi.

Laita paahdetut leivät tarjoiluvadille ja laita päälle minimozzarellapalloja ja kirsikkatomaatteja.

Koristele basilikalla ja rouhi päälle mustapippuria myllystä. Valuta pinnalle vielä hieman sitruunanmakuista rypsiöljyä.

Tarjoa!