JUUREVA Lanttulaatikko.

Näin tuunaat laatikkoruoat Juureva-levitteellä

Kaalilaatikko

Saat kaalilaatikkoon lisää luonnetta, kun lisäät joukkoon rasiallisen Juureva Punajuuri-Merisuola -levitettä per kaalikilo. Sekoita Juureva-levite kaalilaatikon joukkoon valmistuksen loppuvaiheessa ja anna muhia uunissa vielä puolisen tuntia. Juureva-levitteellä tuunattu kaalilaatikko ei tarvitse edes voita joukkoonsa!

Liha-perunasoselaatikko

Tämä lapsiperheiden ikisuosikki on helppo valmistaa, mutta varsinkin edellispäivän perunamuusista valmistettuna lopputulos saattaa joskus olla hieman kuiva. Sekoita Juureva Punajuuri-Merisuola -levitettä ainesten joukkoon ennen kypsentämistä, ja lopputulos on ihanan mehevä! Sopiva suhde on rasiallinen Juureva-levitettä per 0,8-1 kg muusia.

Kiusaukset

Juureva Punajuuri-Merisuola -levite sopii minkä tahansa kiusauksen maustamiseen ja mehevöittämiseen. Vatkaa Juureva-levite kiusauksen nesteeseen ennen lisäämistä muiden ainesten joukkoon. Sopiva sekoitussuhde on yksi rasiallinen Juureva-levitettä per 4-5 dl nestettä.

Lanttulaatikko

Lähes jokaisesta joulupöydästä löytyvä lanttulaatikko saa uusia ulottuvuuksia Juureva Punajuuri-Merisuola -levitteestä. Voit tuunata sillä valmiin lanttulaatikon, sekoittamalla 400 gramman valmislaatikkoon 1/2 rasiallista Juureva-levitettä ennen uunissa kuumentamista. Jos teet laatikon alusta alkaen itse, käytä yksi rasiallinen Juureva-levitettä per lanttukilo.

 

Tarjoa laatikon kanssa esimerkiksi