Sinappi-tillikastike

Sinappi-tillikastike maistuu uusien perunoiden ja kalan kanssa. Mainio seuralainen esimerkiksi graavi- ja savulohelle tai vaikka salaatin kastikkeena.

Ainekset

1 dl makeaa sinappia
1 puntti tilliä (käytä vain lehtiosa)
0,5 dl vaaleaa balsamicoa tai muuta vaaleaa viinietikkaa
0,5 tl suolaa
3 dl Alavuden Kylmäpuristettu Rypsiöljy tai LUOMU Rypsiöljy

Sekoita sinappi, tilli, balsamico ja suola korkeareunaisessa astiassa sauvasekoittimella. Lisää joukkoon öljy ohuena nauhana koko ajan sekoittaen niin että seos emulgoituu. Tarjoa esimerkiksi savulohen tai raikkaan salaatin kastikkeena.

VINKKI! Lisää tillin varsiosat perunoiden keitinveteen, saat perunoihin ihanaa lisämakua.